Priser

1 times coaching:  850 kr

Pakke med 5 coachinger:  3.750 kr

Pakke med 10 kortere sessions:  3.000 kr


 
Screen Shot 2017-01-25 at 11.58.25.png

Samtalen bruges til at indkredse målet, og for at du kan vurdere hvad coaching kan for dig.

Screen Shot 2017-01-25 at 11.58.25.png

Afhængig af målet vil 5 coachinger ofte  være nok. Ændringen hos dig sker nemlig også mellem møderne.

Screen Shot 2017-01-25 at 11.58.25.png

Et langsigtet mål kan have gavn af opfølgende coachinger, som kan hjælpe med at holde dit fokus.

 

 

Den første samtale handler både om at præcisere dit mål specifikt, men er også en samtale, hvor du har mulighed for at mærke efter, om det her kunne være noget for dig.

Derefter starter selve coachingforløbet, og her bliver mange overraskede over, at der ikke skal flere gange til, før deres situation er ændret. Derfor anbefaler jeg en pakke med 5 gange som udgangspunkt.

Desuden tilbyder jeg chat, telefon eller mail-opfølgninger til især børn og unge-coachinger. Her kan barnet/ den unge selv definere, hvad der ville være ønskescenariet i form af kontakt for netop dem.

Ikke alle har råd til coaching, så derfor går 10% af min tid på ubetalt arbejde, både som rådgiver i Psykiatrifonden og her i Hellerup Coaching, hvor jeg har mulighed for at tilbyde gratis forløb til enlige mødre og deres børn.

Jeg tror på, at mennesker indeholder så uendelig mange ressourcer. Ressourcer som det vil være ærgerligt ikke at få i spil. Så jeg vil garantere, at jeg kan hjælpe dig med at flytte dig mod dit mål. Så hvorfor vente?